Cahaya Alam Community Forum
Selamat datang ke Cahaya Alam Komuniti Forum.
Sila daftar ( pendaftaran hanya ambil masa 1 min sahaja ):
1. username
2. email address
3. password

Cahaya Alam Community Forum


Cahaya Alam Community Forum
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 untuk semua owner Camelia 1

Go down 
AuthorMessage
suzie2211



Posts : 2
Join date : 2011-11-03
Age : 35

untuk semua owner Camelia 1 Empty
PostSubject: untuk semua owner Camelia 1   untuk semua owner Camelia 1 Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 12:20 pm

Salam semua owner rumah Camelia 1... yg mana da amik kunci tu, korang plan bila nak pindah masuk rumah yer?
Back to top Go down
View user profile
muszalifa6578



Posts : 8
Join date : 2011-11-01

untuk semua owner Camelia 1 Empty
PostSubject: Re: untuk semua owner Camelia 1   untuk semua owner Camelia 1 Icon_minitimeSat Nov 19, 2011 10:34 am

salam, sy musz duk jln u12/26c, skrng ni sy br check defect2 yg ada kat rumah tu..bnyk lah gak..rs2 lah nak duk umah tu pas setahun kot..baik kita pastikn betul2 dlu umah tu ok sblm kita masuk..betul x?
Back to top Go down
View user profile
mohdshukur

mohdshukur

Posts : 8
Join date : 2011-10-28

untuk semua owner Camelia 1 Empty
PostSubject: Re: untuk semua owner Camelia 1   untuk semua owner Camelia 1 Icon_minitimeMon Nov 21, 2011 6:17 pm

muszalifa6578 wrote:
salam, sy musz duk jln u12/26c, skrng ni sy br check defect2 yg ada kat rumah tu..bnyk lah gak..rs2 lah nak duk umah tu pas setahun kot..baik kita pastikn betul2 dlu umah tu ok sblm kita masuk..betul x?

btul2...saya pula mayb tahun depan kot...dlm bln 6 mcm tu..kuakua...mcm sayang la plak byr installment mahal tapi x duduk...
Back to top Go down
View user profile
muszalifa6578



Posts : 8
Join date : 2011-11-01

untuk semua owner Camelia 1 Empty
PostSubject: Re: untuk semua owner Camelia 1   untuk semua owner Camelia 1 Icon_minitimeFri Nov 25, 2011 9:52 am

xper bro, klu yg menyewa tu kena lah duk awal2 kn..tp bg sy klu dah duk umah tu nanti baru nak check defect susah gak tu..walaupun rumah tu ada warranty setahun..biar lmbat asalkn selamat..
Back to top Go down
View user profile
yanz



Posts : 7
Join date : 2011-08-04

untuk semua owner Camelia 1 Empty
PostSubject: Re: untuk semua owner Camelia 1   untuk semua owner Camelia 1 Icon_minitimeThu Feb 16, 2012 1:22 pm

Senyap shj semua. Masing2 sibuk 'renovate' rumah ke? Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




untuk semua owner Camelia 1 Empty
PostSubject: Re: untuk semua owner Camelia 1   untuk semua owner Camelia 1 Icon_minitime

Back to top Go down
 
untuk semua owner Camelia 1
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Police Warrant On Asia Capital Owner - Asian Mirror 20.1.14
» Sri Lanka MBSL exits saving bank unit

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Cahaya Alam Community Forum :: Cahaya Alam Community Forum :: Cahaya Alam Community Forum-
Jump to: